Navigation

Molen Den Arend

In Molen den Arend, gelegen naast ons pannenkoekenrestaurant is sinds 2014 een molenwinkel gevestigd. Wij zijn hier ontzettend trots op!

Origineel ‘Den Arend-meel’, heerlijke zelfgebakken koekjes, echte Krimpenerwaardse boerenkaas, eigengemaakte jam; het is zomaar een greep uit de reeks van ‘streekgebonden’ producten die in het winkeltje van Molen Den Arend verkocht worden. Ook voor een leuk souvenir bent u er aan het juiste adres! 

Molenwinkel2
Molenwinkel

Wat onze molenwinkel extra bijzonder maakt is de personele bezetting. Deze bestaat doordeweeks overdag uit mensen met een verstandelijke beperking; allen deelnemers van het ‘Den Arend’-project van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een organisatie met wie wij nauw samenwerken.

Daarnaast is Molen Den Arend een perfect startpunt en een mooie tussenstop voor mensen die de groene Krimpenerwaard fietsend, wandelend of per auto willen verkennen. Molen den Arend is officieel gastheer van de Krimpenerwaard en u vindt er alle toeristische informatie over en leuke weetjes over ‘ons’ gebied en onze vriendelijke molenaar vertelt u er graag over zijn molen en zijn vak.

Kijk voor meer informatie over de molen op: www.molendenarend.nl

GASTHEER-LOGO2
banner-uit-inde-waard-groot
Top
Loading ...