Navigation

Kinderfeestjes

Bij Onder de Molen maken we van jouw kinderfeestje één groot feest!

Bij aankomst worden jij en je feestvierders ontvangen door een clown. Cadeaus kunnen worden uitgepakt aan de cadeautafel, wij serveren daarbij (onbeperkt) limonade met superlange rietjes! Hierna zullen we Molen den Arend bekijken. Vanaf 8 jaar zullen we Molen den Arend ook beklimmen! Ook gaan jullie nog een kijkje nemen in de keuken, waar de pannenkoeken worden gebakken. Vervolgens gaan jullie aan tafel voor een heerlijke pannenkoek en is er daarna tijd om spelletjes te spelen, denk hierbij aan sjoelen & stokvangen. Na afloop is er voor de kinderen nog een ijsje.

Wij verzorgen kinderfeestjes vanaf 8 kinderen | Het kinderfeestje duurt 2 uur | De kosten zijn € 12,50 per kind | Volwassenen eten en drinken op nacalculatie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om van de kaart te eten. U betaalt de kinderpannenkoeken dan zoals ze op de kaart staan, vanaf € 3,25.

Kinderfeestjes moeten vooraf gereserveerd worden. U kunt hiervoor bellen naar: 0182-351300 of een e-mail sturen naar: info@pannenkoekenrestaurantonderdemolen.nl

Top
Loading ...